Skip to content

Byta ut gammalt proppskåp till ny elcentral?

WE SHOW UP

Vi är passionerade, kreativa elektriker och vi gillar det vi gör. Vi byter ditt gamla proppskåp mot ett nytt. Vi har lokal närvaro i Uppsala och elektriker med hög servicenivå.

Kampanj! Byt ut ditt gamla proppskåp fr. 3.000 kr.

Har du ett gammalt proppskåp med smältproppar i din fastighet, kan det vara klokt att byta ut den mot en nyare elcentral med jordfelsbrytare. Det ökar säkerheten betydligt i din bostad. 

Jordfelsbrytaren som ingår ger ett bra extra skydd mot elolyckor. Om det uppstår ett fel på en elsladd eller apparat bryter den strömmen på bråkdelen av en sekund (0.25ms).

En jordfelsbrytare är en billig livförsäkring och ett bra komplement till andra nödvändiga åtgärder i en elinstallation. 

Med automatsäkringar som finns i en ny el-central ger ökad bekvämlighet, och är betydligt säkrare att hantera än byta gamla porslinsproppar.

Byte av gammal proppskåp

Kostnad för att byta ut ett gammalt proppskåp till elcentral

Att byta ut ett proppskåp med gamla porslinssäkringar till en ny elcentral med automatsäkringar kostar mellan 3.000 – 15.000 kronor efter rotavdrag, beroende på hur stor den nya elcentralen behöver vara.

För att kunna göra en korrekt bedömning och offert för en ny elcentral så behöver vi komma ut och titta på ditt gamla proppskåp. 

Ny elcentral med snabbsäkringar och jordfelsbrytare installerad

Gammal proppskåp som är utbytt till en modern ny elcentral med snabbsäkringar och jordfelsbrytare.

Kostnadsfri offert på byte av proppskåp!

För att bedöma uppdraget och ge rätt offert rekommenderar vi att ni börjar med att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi finns i Uppsala.