Skip to content

Installera laddbox för elbil i Uppsala?

Vi utför säker installation av din laddbox i Uppsala med 5 års garanti.

Kampanj! Installation av laddbox med 50% avdrag på priset med bidraget Grön Teknik

Installation av laddbox med 50% avdrag på priset med bidraget Grön Teknik. Passa på 7 995 kr för Garo Laddbox plus installation.

Med installerad och klar laddbox från svenska Garo med el-uppkoppling och lastbalansering – du får alltid maximal laddning utan att husets säkringar överbelastas. Du kan även välja till en front i en kulör som matchar din fastighet.

Vi gör det enkelt för dig

Du köper allt från oss. Våra elektriker tar hand om beställning och leverans av din Garo Laddbox, vi installerar laddboxen och ser till att allt fungerar som det ska. Vi tar även hand om bidraget för Grön Teknik. Enkelt – Smart och fraktfritt.

Installera laddbox hemma, till er Brf eller på företaget?

Våra elektriker hjälper till att installera laddbox hemma till privatpersoner och laddstolpar till bostadsrättsföreningar och företag.

Vi väljer svenska laddboxar

Vi väljer svenska Garos laddboxar till våra installationer eftersom dom är tåliga och klarar av Sveriges kalla vinterdagar utan problem. Vare sig kyla, regn eller snö är ett problem för Garos laddboxar.

Laddoxarna är också enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen enkelt och säker. Garos alla laddboxar är förberedda för lastbalansering för att säkerställa att tillgängliga säkringar inte överbelastas.

Installation av laddbox i Uppsala med 50% i avdrag

För att bedöma uppdraget och ge rätt offert rekommenderar vi att du börjar med att boka ett kostnadsfritt hembesök. Tel: 0735-61 87 73

Egenskaper för Garo laddbox

  • Garo laddbox, kontaktuttag typ 2, utan mätare, Jordfelsbrytare typ A.
  • 5 års garanti.
  • Lastbalansering – ladda maximalt utan att husets huvudsäkringar går.
  • Standardinstallation med snabb 11 kW 3-fas laddning.
  • Klarar av det svenska klimatet med kyla och regn.
  • Passar alla elbilar och laddhybrider.
  • Välj mellan uttag eller fast kabel. 

Laddbox från svenska Garo med kulör som matchar ditt hus.

Laddboxen levereras som standard med svart front. Men  finns även som tillval i kulörerna grå, vit eller faluröd. 

Garo laddbox i matchande kulörer för hus

Vanligare med elbil och laddbox i Uppsala

Efterfrågan på elbilar har ökat markant de senaste åren i Sverige och i Uppsala finns nästan 10,000 registrerade elbilar 2022.

Vi på Hem Elektriker i Uppsala har också märkt av att förfrågningar för installation av laddboxar och laddstolpar i Uppsala ökat stort senaste åren i takt med att både privatpersoner och företag köper fler elbilar idag.

Miljömedvetna elektriker i Uppsala

Hem Elektriker i Uppsala tänker och kör miljömedvetet. Därför har vi själva köpt in nya elbilar till våra elektriker som servicebilar. Det gör att vi vet vad det handlar om från början till installation. 

Med vår långa erfarenhet av elinstallationer och elbilar, garanterar vi dig en kvalitetsinstallation av din laddbox.

Vi installerar laddbox i Uppsala med 50% i avdrag

Har du frågor eller är intresserad av offert rekommenderar vi att du börjar med att boka ett kostnadsfritt hembesök. Tel: 0735-61 87 73